Perkenalan Kuih Frozen Nek Siah By Rose Recipe's

Assalammualaikum readers dah jarang-jarang dah CCB dapat update kat blog sekarang ni.. Ok sebenarnya post ni nak memperkenalkan produk bumiputera (kecil-kecilan je) yang diusahakan oleh mama CCB sendiri dan CCB tolong promote kan secara langsung dan tak langsung..


Taaaadaaaaa.... Mama CCB kini mengusahakan produk kuih frozen.. Alhamdulillah dah 3 bulan perniagaan ni berjalan.. CCB buat kan marketing jualan dalam talian.. Of coz FB la jadi pilihan utama kan... Dan CCB jugak la yang jadi runnernya...

tolong like page Cik Bunga Kitchen











Soo CCB harap sukses la hendaknya usaha ni ye...korang pun doa2 kan la... sebabnya tercetus idea ni just nak bantu mama raih side income.. Soooo sape2 area klang, meru dan kawasan berdekatan nak kuih frozen yang rasanya asli contact CCB k...


2 comments:

Julia Tarmidi said...

Salam singgah dan follow. Anda dijemput join GA saya! :D

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Cik Cahaya Bunga said...

@Julia Tarmidi dah jalan2 ke blog awk...

Popular Posts

 
COPYRIGHT © 2010-2017 . ALL RIGHT RESERVED BY CIK CAHAYA BUNGA