MY ENGAGEMENT DAY 6/8/17 -PART 2-


Ok sambung lagi cerita... part 1 kat sini

photographer kawan adik CCB dia bagi harga kawan kawan tapi pic tak de edit pape...habis kenduri dia terus transfer kat laptop.. Tapi CCB bayar la kat die half price RM 150.

Pelamin plak along CCB yang sponsor (TQ sangat).. Pelamin ni CCB amek sekali package mekap.. so price dia RM 500.


- boleh search fb rose yusoff -


- baju ni baju kahwin mama CCB dulu -

Tapi sayang sikit la sebab tak dapat nak mekap sangat pada bahagian mata sebab mata CCB agak sensitif sikit sikit berair..

Sementara menanti pihak sebelah datang lepas maghrib CCB layan kan anak anak buah bergambar..


- bersama anak buah yang sulong dan adiknya -


- bersama anak kesayangan CCB -


- layan kan aje la anak anak ni -


- anak dara pun dah besar - 


- keluarga along CCB & mama - 

pihak sebelah datang 8 kereta (before kata 5 kereta je). Angah CCb ada la sewa khemah.. 




- sesi perbincangan sedang berjalan -






Tabung Mia

Menarik Disini