TERJEBAK LAZADA SALES 11.11

Hai korang assalammualaikum..





Yeahhhh dah sampai barang yang CB order.. Cepat dan pantas betul.. Hari sabtu CB order hari isnin pagi dah sampai dah..

CB ni jarang sangat guna mekap.. So macam sayang plak nanti beli yang brand mahal mahal tapi tak pakaikan.. So CB decide beli brand Maybelline je untuk hantaran nanti.. Maybelline pun not bad apa sekarang setanding dengan brand2 terkenal..

3 item ni CB dah usha harga kat Watson dan Parkson. Bila kebetulan Lazada buat sales so CB pun usha harga kat Lazada before sales & selepas sales.. Sangat berbaloi (pada CB la..hahahaha)

Harga asal untuk 3 item = RM 165.70
Harga Lazada sebelum sales 11.11 = RM 129.40
Ada voucher Lazada tolak lagi RM15 = RM 114.40


Soooo bila tibanya date 11.11 CB pun check lagi price.. Ya allah murahnya.. Gila tak murah CB mampu jimat RM 67.54

Harga promo Lazada 11.11 = RM 111.55
Ada voucher MBB = RM 20 (kalau tak silap la dah lupa)
Total CB bayar = RM 98.16 (yang best free shipping yeahhh)


See tak sampai RM100 dah dapat 3 item tu.. Dari CB gi beli kat kedai sah sah la habis Rm150++

Thank you Lazada.. Sebab dah bantu CB complete kan barang hantaran so malam ni dah boleh hantar barang barang ke rumah mentua..


2 comments:

Sheila Adziz said...

wow menarinya... dpt brg hantaran kesukaan... seronok nie... hehe

Cik Cahaya Bunga said...

@Sheila Adziz hehehe alhamdulillah...yang penting dapat jimat duit...

Popular Posts

 
COPYRIGHT © 2010-2017 . ALL RIGHT RESERVED BY CIK CAHAYA BUNGA