My Meow Now

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

17 HARI LAGI ULANGTAHUN KELAHIRAN PUTERI HATI

Assalammualaikum korang..tengah buat apa tu??mesti tengah rehatkan diri kan..and ada jugak tengah hangout dengan kengkawan..

Okay..lau merujuk kan tittle post kali ni memang Cik Bunga sebenarnya buntu sikit nak buat apa untuk meraikan hari lahir puteri hati erin y ketiga tahun...memandangkan tarikh lahir dia tahun depan jatuh pada hari bekerja and erin pun tak dapat minta cuti sebab boss erin ke oversea so erin ingat nak masak and hantar kerumah pengasuh je..tapi erin tak tau nak buat apa..either eein buat kan donut coklat..atau nasi ayam...tapi susah pulak nanti budak2 nak makan kan...lau donut coklat tu insya allah la budak2 suka..

Korang rasa..apa yang patut erin masak untuk mia dan kawan2 dia??ok tu satu hal...lagi satu goodies beg..mia kata nak bagi kawan2 dia gula2..kek dengan air..hurmmm tu kena la buat survey..macam2 sebab dekat tempat erin duduk ni tak ada kedai yang jual barang borong...tak macam kat umah mak dulu...senang...de satu kedai yang jual barang2 untuk goodies..beg goodies...pastu de kedai yang jual gula2..jajan dalam kuantiti borong..so murah sikit..

Lau korang tau tempat mcm yang erin cakapkan ni kat area ampang please let me know okay...dalam masa terdekat ni...
Okay korang see ya next post okay...korang take care tau...


*hari ni jumaat terakhir dalam tahun 2013..next week dah masuk tahun baru...


Tabung Mia

Menarik Disini