MAYAT REMAJA PEREMPUAN DALAM BEG

Allahuakbar.. Baru kejap tadi kecoh dekat group whatsapp sekolah tentang penjumpaan mayat budak perempuan di dalam beg di Jalan Belimbing, Meru.. Dikata kan budak berkenaan baru berusia 15 tahun… Manusia makin kejam.. Kejadian ini membuat kan CB teringat dengan kes adik Nurin Jazlin suatu ketika dulu yang telah diculik dan dibunuh kemudian di letakkan di dalam beg pakaian..


Tentang kisah yang sedang diviralkan ini CB tak tahulah akan kebenarannya.. Tapi khabarnya telah disahkan oleh orang2 kampung sekitar tempat berkenaan… Polis masih menyiasat katanya…



Korang yang ada nak perempuan jaga mereka.. Pantaulah pergerakan mereka.. And girls kat luar sana please mana2 korang pergi please inform family kurangkan keluar di waktu malam.. Jangan mudah percaya pada orang yang baru kita kenal.. Pertuturan juga kena jaga.. Manalah kita tahu jika percakapan kita menyakiti hati orang dan kita tak tahu apa yang orang tu mampu buat pada kita.. Hati-hatilah..

4

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

takutnya..kejam sangat ni..x dapat bayangkan badan berlipat dlm beg sebegitu

Shahida Dzulkafli said...

Dunia sekarang semakin kejam.. Kita kena semakin berhati dan sentiasa berwaspada..

Cik Cahaya Bunga said...

@Nor Afidah Bte Che Azmi sy pun takut ble dpt tahu psl ni sbb dlm kawasan je..

Cik Cahaya Bunga said...

@Shahida Dzulkafli betul tu...

Tabung Mia

Menarik Disini