MUHAMMAD FAIZ AKMAL

Beberapa hari rasa tak sedap hati.. Rupanya nak dapat berita duka.. Tahun 2016 memang sangat mencabar.. Tanggal 16 Feb 2016 Cik Bie lepaskan CB.. Sedih?? Sedih la jugak.. Beberapa bulan je lagi genap setahun relationship tu.. Ter recall balik memori2 manis waktu bersama.. Ramai yang tanya kenapa sebab orang tengok elok je.. Sweet je.. Biar CB je la yang tahu.. Apapun CB hormat keputusan dia.. Walau CB rasa agak terkilan.. Yelah setelah apa yang kita orang lalui bersama CB tak duga ia akan berakhir.. CB harap dia dapat capai apa yang dia impikan.. CB akan selalu menyokong dari sisi yang tidak diketahui.. Cewah…

CB betul2 dah move on.. Move on bermaksud kita betul2 melepaskan seseorang itu dengan redha.. Cuma ada beberapa habit yang belum mampu nak buang.. Kalau dulu CB selalu text dia untuk tanya itu ini.. Mengadu itu dan ini.. CB suka tengok last seen dia tanpa sebab.. Suka tengok pic dia.. Malam2 CB suka call dia semata-mata nak dengar suara dia.. Tapi sekarang CB kena buang semua habit tu.. CB sangat berterima kasih pada dia sebab selalu ada diwaktu CB memerlukan.. Actually dia seorang yang sangat baik.. Cuma dia pelik.. Hahahaha… Well CB harap boleh kekal berkawan saja dengan dia memandangkan kita orang duduk satu taman.. Sebab pasti akan terserempak dekat mana2..

CB tau dia akan baca entri ni.. Sebab dia pernah stalk dalam diam blog CB..

Faiz..


I tak salahkan u.. U selalu take care ok.. Jangan lupa makan ikut time nanti gastrik datang balik.. Kalau u pergi bercuti jangan lupa rest  1 hari sebelum u start keje.. Lau tak nanti u demam.. Jaga lutut tu elok2.. Jangan main bola kalau tak elok lagi.. Stay seperti mana diri u sekarang ok.. Pegang pada prinsip dan impian u.. I percaya u boleh.. Gud luck.. Chaiyookkk Faiz… Jadi lah seperti maksud nama u.. 'yang terpuji berjaya sempurna'

Tabung Mia

Menarik Disini