PENDAFTARAN TAHUN 1 BAGI TAHUN 2017 & 2018

Pendaftaran tahun 1 bagi negeri Selangor dan Putrajaya secara online oleh ibu/bapa atau penjaga kanak-kanak yang lahir pada tahun 2010 dan 2011 akan bermula 1 Mac 2016.. Pendaftaran boleh di buat di laman web seperti berikut : http://public .moe.gov.my



Makanya para ibubapa/penjaga sekitar Selangor dan Putrajaya bolehlah start daftarkan persekolahan anak anda dengan segera.. Tak perlu lagi nak ambil cuti dan pergi kesekolah dan tunggu lama2.. Online je…

2

Najwa H said...

wah...sekarang daftar sekolah pun dah boleh online je... nice :)

Cik Cahaya Bunga said...

@Najwa H haah najwa..senang kan...

Tabung Mia

Menarik Disini