SEGMEN BLOGWALKING BY CIK JEJARI RUNCING

Psssttt Pssstttt….CB nak gitau ni Cik Jejari Runcing kita tengah happy sangat2… apa yang di happy kan tu ye?? Dan disebabkan dia happy dia nak buat segmen Blogwalking hari ni.. Ehhh korang kenal tak Cik Jejari Runcing ni?? Mesti ramai yang kenalkan.. Cik Jejari Runcing antara blogger yang terkenal..




So korang jom kita ramai2 join segmen Cik Jejari Runcing kita.. Syarat penyertaan senang jew.. Korang share kan LINK ni kat facebook korang (macam kat pic atas ni), lepas tu buat satu entri tentang segmen nie.. Lepas tu tinggalkan link entri kat ruangan komen di blog Cik Jejari Runcing kita… Mudah kan???



4 comments:

JAMIL HASHIM said...

JALAN2 DARI http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

Elia Si Jejariruncing said...

hyee.. tq sebab join segmen kite.. keep in touch k.. kite done follow blog ni ;)

Riana LittleCuties said...

Salam dear ';-)

Fiza datang sini jejalan dari segmen yang sama...

fiza follow blog n g+ skali tau ;-)

Meeniey Sykes said...

Singgah sini :)

Popular Posts

 
COPYRIGHT © 2010-2017 . ALL RIGHT RESERVED BY CIK CAHAYA BUNGA