COMPANY TRIP TO LANGKAWI 10 - 12 DEC 2015 PART 1

Hello readers alhamdulillah walau baru 8 bulan kerja dengan company ni dapat jugak CB join pergi company trip.. Rezeki orang kata walau bukan ke luar negara macam HOD dan Executive. Pulau Langkawi adalah pilihan company trip kali nie..

Terima kasih kepada bos sebab sudi bawak kami staf2 untuk bercuti dan menghabiskan duit huhu.. Perjalanan ke Pulau Langkawi bermula 10hb Disember ( malam ) hingga 12hb Disember ( malam )

Agak memenatkan dengan aktiviti yang padat tapi ni lah masanya nak mengeratkan hubungan antara bos dan rakan sekerja yang lain.. Seronok ke bercuti kat Pulau Langkawi?? Boleh lah xde lah bosan sangat lagi2 dengan aktiviti yang padat. Lagipun banyak tempat2 menarik yang kita boleh pergi..


Pulau Langkawi mempunyai 99 buah pulau2 kecil.. Apa yang CB shopping dekat sana?? Tak banyak sebab kalau korang nak tahu syarat nak shopping sakan dekat sana tanpa perlu bayar cukai untuk barang2 tertentu adalah mesti tinggal di Langkawi dalam tempoh 48 jam iaitu bersamaan 3h 2m.. Untuk cerita tentang aktiviti CB dekat sana 
>>> KLIK SINI



Tabung Mia

Menarik Disini