BLOG BERWAJAH BARU

Tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk tahun 2015 melabuhkan tirainya.. Dan sebelum masuk ketahun baru Cik Bunga berhajat nak mencari design blog yang lebih fresh, simple dan tak serabut.. Memandangkan hari ni tak banyak kerja (memang taka da kerja pun) jadi Cik Bunga menghabiskan masa dengan mebelek-belek blog..

Dan akhirnya Cik Bunga jumpa jugak template yang Cik Bunga perlukan.. Kalau sebelum ni Blog ni berwajah seperti ini.. 







Dan sekarang adalah seperti mana yang korang tengok.. Ok tak???

Mengubah template memang senang.. Tapi mengambil masa yang lama untuk edit code-code yang ada… Terdapat banyak code yang berubah.. Tak sama dengan template yang blooger pakai jadi Cik Bunga terpaksa cari sendiri.. Dan finally berjaya jugak… Dan sekarang nie tengah belajar buat header pulak...



Korang rasa ok tak wajah baru blog Cik Bunga nie??? Cer komen sikit… Ok tata….


4 comments:

najwa zahid said...

cantik tp ada part colour yg x berapa jelas

Aqilah Azmi said...

ok je hihihi mcm baca paper kertas lama kekuningan gitew huhu

Cik Cahaya Bunga said...

@najwa zahid tq najwa.. nanti sy tukar ye..

Cik Cahaya Bunga said...

@Aqilah Azmi hehehe kan...tq..

Popular Posts

 
COPYRIGHT © 2010-2017 . ALL RIGHT RESERVED BY CIK CAHAYA BUNGA