My Meow Now

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

HARI SERVER DOWN SEOPIS

Mencabar sungguh bekerja semalam.. Mana taknya dari pagi server down pastu black out pulak.. Habis semua kerja tertunggak.. nasib baiklah kerja yang masuk semalam tak banyak mana..



Sementara menantikan server ok sempatlah Cik Bunga skodeng2 cara2 nak buat header.. Kalau sebelum nie Cik Bunga kena mintak tolong dengan kawan yang pandai dalam fotografi.. Tapi yelah sampai bila pulak lah nak mintak tolong dengan orang kan..






Cik Bunga nie takde lah pandai sangat dalam edit2 pic nie… Semua belajar dengan Encik Google je.. Jadi semalam dapat la belajar buat header (tu kat atas tu) yang simple cume macam tak kemas mana..Kena improve lagi cuma kena cari masa je sikit…



Dah  petang sangat barulah server ok dan Cik Bunga dapatlah settlekan kerja sebelum malam menjelang.. Hahahaaha… Maklum kalau dah leka dengan mengedit dan draft post memang boleh jadi lupa dengan kerja yang lain.. Nak balik tu hujan lebat pulak.. Dah kena stay kejap dekat opis..



Hajat hati konon tak nak balik malam..nak tak nak kena jugak.. Nak buat macam mana… Sambung lagi draft post.. Manalah tahu minggu depan tak berkesempatan nak update… Atleast dah ada draft post…





Oklah Cik Bunga nak sambung buat kerja ye...jumpa lagi..

Tabung Mia

Menarik Disini