My Meow Now

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

PISANG GORENG CHEESE

Cuaca sejuk2 macam nie teringin pulak nak makan pisang goreng cheese.. Sedap betul kalau dimakan panas2 kan.. Nak beli petang2 time balik kerja tu susah benor nak cari.. Kebiasaannya waktu balik tu kedai2 yang jual kuih nie dah tutup tak pun juadah dah pun habis dijual.. Nak buat sendiri?? Haishhh balik kerja dah penat emang taklah nak rajin ke dapur.. Selalu pun balik kerja Cik Bunga masuk dapur untuk makan jew..


Hehe.. Terima kasih dekat mak Cik Bunga yang dah siap masak dekat umah.. Sayang mama..







Ha balik pada rasa teringin tadi tu.. Nasib baiklah jiran sebelah rumah ada jual online untuk taman perumahan Cik Bunga.. Jadi Cik Bunga whatsapp jew kat dia untuk order, bagitau je kat dia nak pukul berapa.. Siap delivery pulak tu dah tak payah susah2 nak keluar.. Sampai2 rumah dah boleh terus makan.. Tapi pic atas nih bukan Cik Bunga punya.. Maklum Orang tak makan coklat kan.. Cik Bunga request ngan Kak Yong tak nak coklat tu.. Cheese semata je la Cik Bunga makan..






Terima kasih ye Kak Yong membantu menghilangkan rasa craving Cik Bunga.. Moga2 berkembang2lah biz Kak Yong nanti…


Tapi sesape yang rajin tu boleh jew buat sendiri.. Mudah jew.. Pisang yang dah digoreng tu korang susun pastu parut kan cheese kat atas dia.. Nak guna coklat rice boleh nak guna coklat sirap pun boleh..







che mid said...

Assalamualaikum Cik Bunga

Nak tanya, kita tinggal setaman ke? Kalau setaman dengan Yong bermakna setaman dengan Che Mid le.. he he

Meh wasap pada che mid ya.. 013-3672459

Tabung Mia

Menarik Disini