Throwback TLC Festival


Minggu nie banyak buat entri pasal GA dan segmen je.. Tapi alhamdulillah terselit rezeki sebab menang GA by Cik Akak (tq Cik Akak).. Tak baget pun boleh menang, niat join sebab nak tambah kenalan je..


Cik Bunga no 9 tu..huhuhu

Banyak kerja yang perlu disudahkan memandangkan 2 minggu awal bulan Disember nanti Cik Bunga ada family trip dan company trip.. Cerita minggu nie pun banyak tak story the mory lg.. Dah hujung2 minggu macam nie lah baru ada kesempatan.. 



Actually Cik Bunga nak cerita pasal ahad lepas Cik Bunga pergi ke TLC festival kat Setia Alam.. Ala event yang Cik Bunga review hari tu.. ingat tak?? KLIK SINI kalau korang tak ingat.. Overall event tu memang happening ramai sangat orang.. makanan sedap2 (bayar guna touch n go) cuma…



sakan dorang berzumba


Haaaaaaa ada Cuma tu.. Cuma sabtu malam tu hujan lebat jadi keadaan tapak festival sangat lah berlecak.. Tapi pengunjung2 sporting tau… Ada yang sanggup kotor kan kasut dan ada yang berkaki ayam.. Tapi hot air ballon yang diperkatakan tidak muncul tiba.. Mungkin ada kesilapan teknikal..



Melepetlah Cik Bunga dengan kawan2 dari pukul 3 sampai 6.30 ptg kat sana.. Penat namun seronok.. Yelah dah lama tak kuar dengan geng2 perempuan nie.. Balik tu pulak abang Cik Bunga ajak keluar makan kat TGIF.. Sampai je rumah memang pengsan terus.. Maklum isnin kan nak kerja.. Minggu nie kita rest jew dekat rumah.. (itu pun kalau bolehlah..)







2 comments:

PeRdU cINta said...

Hai CCB..selamat beristirehat ye..

Cik Cahaya Bunga said...

@PeRdU cINta terima kasih perdu cinta.. selamat istirehat jugak..

Popular Posts

 
COPYRIGHT © 2010-2017 . ALL RIGHT RESERVED BY CIK CAHAYA BUNGA