SERANGAN BAD REQUEST



Dipetang yang sejuk dan petir juga guruh sedang berdentum diluar Cik Bunga rasa sedikit buntu dan tertanya kenapa Cik Bunga tak boleh nak follow orang and tengok follower sendiri?? Tak boleh bukak Nuffnang dan upload gambar kat blog.


Dia akan keluar macam kat bawah ni :


Lepas godek2 macam2 benda akhirnya selesai jugak masalah.. ada dua cara.. first pergi ke bahagian atas kanan ( customize and control google chrome - tiga baris ) , klik setting , klik history ( kiri ) , klik clear browsing data , klik the beginning of time , klik clear browsing data ...


Kalau tak boleh jugak korang klik kat kunci hijau atau yang macam kertas putih tu macam dalam pic kat bawah ni.


Pastu akan keluar macam ni :




Then korang klik dekat show cookies and site data.. Dia akan keluar yang macam ni plak :





Pastu korang clear kan yang berkaitan dengan web yang korang tengah bukak…contoh kalau korang tengah bukak blooger.com so korang clearkan semua yang berkaitan dengan blogger.com


Insya allah masalah korang akan selesai..






Tabung Mia

Menarik Disini