JJCM - HASMIL CORNER




Kali nie Cik Bunga nak review  pasal 1 kedai yang terletak di Negeri Sembilan.. Kedai nie baru je launch pada 2 Nov 2015 yang lepas.. Actually kedai nie kazen Cik Bunga yang punya.. Jadi Cik Bunga bantu mempromote.. Cik Bunga sendiri pun belum berkesempatan nak pergi merasa..






Ok korang nama kedai ni Hasmil Corner.. kat kedai nie apa yang korang nak makan insya allah semua ada.. dari masakan melayu sampailah ke western.. Burger pun ada tau.. Dan yang penting harga sangat berpatutan.. Dan yang specialnya dorang jugak menerima tempahan untuk sebarang kenduri kendara dan ada jugak menyediakan pelbagai jenis kuih frozen..





Uishhh nampak sedap2 kan menu dorang.. Dorang jugak ada  :

yong tau fu @ steamboat
nasi lemak..nasi ayam..
roti canai dll





Korang yang ada disekitar daerah Jempol, Kuala Pilah atau Seremban rajin2 bolehlah singgah ke Hasmil Corner nie ok.. alamat seperti berikut :


Alamat : Bersebelahan Alya Tomyam & Angah Satay.. Dihadapan kuarters lama JKR Batu Kikir.









Tabung Mia

Menarik Disini