REVIEW PRODUK - LAVITEEN MOISTURING BOBY SHAMPOO


Cik Bunga nak review satu produk nie -Laviteen Moisturing Body Shampoo With Green Tea Extract For Dry Skin- adalah produk penjagaan diri keluaran  ZHULIAN MARKETING (M) SDN BHD.. Haa mesti korang fikir syarikat zhulian hanya keluarkan barang kemas jew kan?? Sebenarnya Zhulian jugak ada keluarkan produk2 lain seperti penjagaan diri.. penjagaan rumah, makanan kesihatan dan banyak lagilah kalau nak sebut satu persatu..  Cik Bunga sendiri dah cuba produk2 Keluaran Zhulian nie.. Dan diakui keberkesanannya.. Sekarang memang banyak pakai produk Zhulian sahaja.. Secara tak langsung tu Cik Bunga adalah ahli Zhulian yang sah..

-Abaikan Ironman tu-

Ok balik pada produk yang Cik Bunga nak review tadi.. First time guna memang dah jatuh hati.. Bau dia wangi sangat.. Lepas tu kulit pun tak kering.. Rasa lembab gituu.. Kalau sebelum nie Cik Bunga memang ada masalah kulit akan kering bila dah seharian kat luar.. Tapi lepas pakai Laviteen tak de dah masalah tu.. Kulit jadi lembut dan lembab..

Yang paling best tak perlu pakai banyak2, sikit pun dah banyak buih dan buat badan rasa segar.. Satu botol tu Cik Bunga boleh pakai 2 bulan.. Tahan lama kan?? Harga dia pun sangat berpatutan.. Sangat2 berbaloi.. Dah lah jimat kulit pun jadi cantik.. Rangkaian Laviteen juga terdapat untuk penjagaan rambut.. KLIK SINI  untuk senarai produk Laviteen.



Tabung Mia

Menarik Disini