My Meow Now

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

KESIBUKKAN MELANDA

Fuhhhh pagi2 isnin nie tiba2 pulak rasa macam mau demam.. Sakit kepala dan selsema.. Mungkin nie penangan tak berehat dihari cuti.. Entah kenapa sangat proaktif minggu lepas.. Perubahan hormon agak positif alhamdulillah hahahaa.. Idoklah pening kepala Cik Bie nak melayan.. Time2 macam nie kerja pulak bersampan2.. Tak pe2 bisa diberensin semua itu nanti .. Curi masa sikit time rehat nie untuk up entri kat blog..


Memandangkan cuaca hujung minggu lepas agak baik boleh kata sakan jugak Cik Bunga merapu.. Sabtu hari tu lepas balik dari kerja tengahhari tu Cik Bunga pergi tukar tayar moto.. Ehh Cik Bunga naik moto?? Yelah senang dan cepat..tapi ada waktu naik jugak kereta lagi2 musim hujan macam sekarang nie kan..





Balik dari kedai moto teringat pulak yang ada date dengan Cik Bie.. Maklum minggu depan (minggu nielah) dan 2 minggu lagi tak dapat nak ngedate.. Sebabnya Cik Bie ada family trip dan begitu jugak dengan Cik Bunga.. Tapi date pun gara2 Cik Bunga saje nak try Burger Bakar.. Lama dah teringin burger bakar tu.. Macam kesian je kan tak pernah makan burger bakar yang besar2 macam gajah tu.. Cumanya tak tau nak makan kat mana.. Bila dapat tau 1 tempat nie terus ajak Cik Bie pergi.. Dalam keterpaksaan jugak la Cik Bie ngikut.. Sebab masa tu dia dah lapar sangat sebab mama tak masak.. Ehhh mama dia pun nak dating jugak dengan ayah..


Mujur masa tu tak kena tunggu lama sangat.. Tak delah Cik Bie kebuluran hehehe.. Lepas makan tu waktu masih lagi awal.. Malam masih muda kononnya.. Jadi Cik Bunga pun ngajaklah Cik Bie tengok movie cerita Hunger game yang Cik Bunga review hari tu.. Kebetulan Cik Bie memang suka cerita tu and mengikuti setiap siri..




Sementara menungggu movie start sempatlah Cik Bunga pergi shopping sehelai dua dekat dalam mall tu.. Nak on the way balik tu mama Cik Bunga pulak call suh beli barang.. Singgahlah ke kedai kejap.. Padahal Cik Bie ada janji dengan kawan2 dia nak pergi tengok bola pukul 1 lebih.. Entah dia pergi entah tidak Cik Bunga pun tak pasti.. Sebab kita org balik pun dah dekat pukul 1..



By the way Cik Bunga nak ucap terima kasih sangat2 dekat Cik Bie yang sanggup nak melayan kerenah Cik Bunga yang kadang2 tak masuk akal nie.. Craving benda yang tah pape.. Acah2 nak jadi food hunter (one day maybe..ehehe)..  Ok2 nanti Cik Bunga review tempat burger bakar tu ye… Sat2 lagi la…Cik Bunga nak buat kerja duluan…


Tabung Mia

Menarik Disini